Binnenkort weer online!

ontwerpstudio nanaa logo

Grafisch ontwerp

Samen zetten we ideeën om in een passend ontwerp voor jouw logo, huisstijl en bijbehorend drukwerk.

Interieurontwerp

Kleur- en interieuradvies, (foto)styling, advies bij je verbouwing of interieurontwerp op maat.

Geboortekaartjes

In blijde verwachting? Ik ontwerp voor jullie het geboortekaartje en regel ook het drukwerk.

Webshop

Bij Nanaa’s | Online Conceptstore vind je woonaccessoires, leuke cadeaus en hebbedingen.

 

 

Ik ontwerp graag jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef je graag kleuradvies of maak een interieurontwerp op maat voor je. Mooie ontwerpen maken, mensen blij maken en jouw onderneming of interieur nèt dat beetje extra aandacht geven die het verdient, dat is waar ik iedere dag met veel plezier aan werk.

 

Wat ik voor jou kan betekenen?
Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerper die jou kan helpen met een eigen logo, mooie visitekaartjes of een custom geboortekaartje voor jouw kindje – ben je bij mij aan het juiste adres. Of wanneer je een interieurontwerper zoekt die jou kan helpen met het kiezen van een kleur in je interieur, of mee wil denken over de keuken die je in jouw droomhuis wil – kun je ook bij mij terecht.

Mijn werkwijze
In een persoonlijk gesprek inventariseer ik jouw wensen en ideeën. We hebben het over jou en/of je onderneming, wat jij belangrijk vindt en welke uitstraling je wenst. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met het aantal overeengekomen voorstellen. Hier geef jij jouw feedback op en werken we toe naar het definitieve ontwerp wat het beste bij jou en/of je onderneming past. En niet geheel onbelangrijk: waar jij super enthousiast van wordt.

 

Kennis maken?
Neem gerust contact met me op om een keertje kennis te maken!

Rianne van der Putten
info@ontwerpstudionanaa.nl
06-214 10 214