Diensten - Ontwerpstudio Nanaa
7
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default

DIENSTEN

 • Interieurontwerp

  Interieurontwerp

  Je woning is jouw visitekaartje. Ik maak graag een ontwerp op maat met behulp van plattegronden, aanzichten en doorsnedes, 3D-visualisaties, meubel- en kleurenplan, lichtplan en styling.

  Bekijk portfolio
 • Styling

  Styling

  Bij een goede basis kan vaak styling een ruimte nog persoonlijker maken. Ik adviseer en help je graag met de styling van jouw eigen woning, een te verkopen woning (verkoopstyling) of fotoreportage.

  Bekijk portfolio
 • Maatwerk

  Maatwerk

  Maatwerk geeft een architectonische dimensie en meerwaarde aan je woning. Ik vat graag jouw wensen samen in een maatwerk ontwerp voor een kast, haard of ander meubel voor jouw interieur.

  Bekijk portfolio
 • Geboortekaartjes

  Geboortekaartjes

  Ik ontwerp en realiseer geheel naar wens een passend kaartje. Jouw eigen inbreng staat hierbij ook centraal, en ook als je al een idee in je hoofd hebt maak ik deze graag werkelijkheid voor je.

  Bekijk portfolio
 • Logo & huisstijl

  Logo & huisstijl

  De branding van je bedrijf is een belangrijke basis voor je herkenbaarheid en professionaliteit. Ik ontwerp graag jouw eigen logo en bijpassende huisstijl, hét visitekaartje voor jou als ondernemer.

  Bekijk portfolio
 • Drukwerk

  Drukwerk

  Ook voor het ontwerp van brochures, flyers, posters e.a. kun je bij mij terecht. Ik adviseer je graag op het gebied van kwalitatief drukwerk en neem ook de realisatie en levering hiervan uit handen.

  Bekijk portfolio
 • Fotografie

  Fotografie

  Productfotografie is vaak essentieel voor drukwerk, een brochure, webshop of website: een beeld zegt immers meer dan woorden. Samen kijken we naar de sfeer en compositie passend bij jouw eindproduct.

  Bekijk portfolio
 • Website ontwerp

  Website ontwerp

  Een website is steeds vaker een van de overtuigende factoren waardoor potentiële klanten contact met je opnemen. Ik realiseer graag een passend ontwerp op maat voor jou, je bedrijf of blog.

  Bekijk portfolio
 • Blog

  Blog

  Met mijn blog op de website geef ik je graag een kijkje in mijn leven als ontwerper. Ik bied je inspiratie, laat je de laatste trends zien en wil je blij maken met mooie beelden en leuke informatie op design gebied.

  Lees mijn blog

TEVREDEN KLANTEN

Particulier of zakelijk, groot of klein budget, ik ben je
graag van dienst! Zij gingen je voor:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?