Geboortekaartjes & trouwkaarten - Ontwerpstudio Nanaa
16505
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16505,page-child,parent-pageid-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default

GEBOORTEKAARTJES, TROUWKAARTEN & UITNODIGINGEN

Van idee tot ontwerp tot drukwerk

Is er een kindje op komst en zoek je geboortekaartjes? Ga je trouwen met de liefde van je leven? Of heb je iets anders te vieren waar een passend kaartje of uitnodiging bij gewenst is? Als grafisch ontwerper ben ik je graag van dienst om een passend kaartje voor je te ontwerpen. Ieder kaartje dat ik ontwerp is uniek en speciaal voor jou ontworpen. Je kiest dus geen vooraf gekozen ontwerp, maar samen realiseren we een passend geboortekaartje, trouwkaart of andere uitnodiging afgestemd op jouw wensen. Jouw eigen inbreng staat hierbij centraal, ook wanneer je al een idee in je hoofd hebt maak ik deze graag werkelijkheid voor je. Ook het advies en de idee├źn met betrekking tot drukwerk, papiersoorten en enveloppen kunnen daarbij horen. Of wil je graag een aanvulling op het kaartje, in de vorm van een strik of ander element? Ook dat is allemaal mogelijk. Ik kan je met diverse werkwijzen van dienst zijn:

Geboortekaartjes

De geboorte van je kindje is een bijzonder moment. Dat verdiend een aankondiging in de vorm van een passend en uniek geboortekaartje, speciaal ontworpen voor jouw kindje.

(Trouw) uitnodiging

Heb je iets belangrijks te vieren? Ik ontwerp graag voor jou, of jullie, een trouwkaart of uitnodiging passend bij de gelegenheid. Uniek en persoonlijk, speciaal voor jou of jullie ontworpen.

Drukwerk

Niet alleen het ontwerp, maar ook het drukwerk realiseer ik voor je. Samen kijken we naar de uitstraling die jullie wensen, en de papiersoort en drukwijze die daarbij past.

Extra's

Strikjes? Sluitstickers voor op de enveloppen? Of een andere creatieve toevoeging voor het kaartje? Ik denk graag met je mee in de uitvoering en realiseer deze graag voor je.

RECENTE ONTWERPEN

Ben je op zoek naar een passend kaartje of uitnodiging?