Interieurontwerp, advies & styling - Ontwerpstudio Nanaa
16335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16335,page-child,parent-pageid-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default

INTERIEURONTWERP EN ADVIES

Van moodboard tot totaalontwerp, van 3D-ontwerp tot realisatie

Als interieurontwerper ben ik je graag van dienst met een passend interieurontwerp om van jouw woning, kantoor of winkel dé ruimte(s) te maken waarin jij je thuis voelt, prettig kunt werken of waar je met trots klanten kunt ontvangen. Ik adviseer je in de beste opstelling of beste indeling, kleur en materiaal, sfeer, meubilair en interieuroplossingen, afgestemd op jouw wensen en het totaalplaatje waar jij blij van wordt. Of het nu gaat om grote of kleine interieurvragen, ik kan je met diverse werkwijzen van dienst zijn:

Moodboard

Door jouw wensen en interieursfeer samen te vatten in beelden, heb je een tool en houvast in handen om zelf aan de slag te gaan met je interieur. Ook kan het dienen als visueel startpunt van een passend interieur- of kleuradvies of totaalontwerp.

Advies of totaalontwerp

Een interieuradvies of totaalontwerp werk ik voor je uit middels plattegrond, maatwerk meubeltekening (bijv. kastenwand of keuken), lichtplan, meubelvoorstel en/of kleurenplan. Groot of klein; ik ontwerp graag het totaalplaatje waar jij blij van wordt.

3D-ontwerp

Middels een 3D-visualisatie breng ik het ontwerp tot leven, en kun je de ruimte ervaren nog voordat de verf op de muur zit en de meubels op zijn plek staan. Groot of klein; ook een gedeelte van een ruimte, keuken of kastenwand laat ik je graag zien in 3D.

Realisatie

Ik breng je graag in contact met partijen die het ontwerp voor je kunnen realiseren, van stoffeerder tot interieurbouwer. Ook kan ik fungeren als aanspreekpunt voor eventuele vragen tijdens de realisatie, zowel voor jou als de desbetreffende partijen.

RECENTE ONTWERPEN

Ben je op zoek naar een passend interieurontwerp of advies?