Geboortekaartjes - Ontwerpstudio Nanaa
16505
page-template-default,page,page-id-16505,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-16505

geboortekaartjes

Op zoek naar een passend en persoonlijk geboortekaartje? Of ga je trouwen?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een afspraak.

Geboortekaartjes

Een bijzonder moment! En daar hoort een op maat gemaakt kaartje bij, ontworpen naar jullie wensen.

(Trouw) uitnodiging

Heb je iets belangrijks te vieren? Ik ontwerp voor jou een uniek, persoonlijk en speciaal kaartje.

Drukwerk

Ik adviseer graag welk drukwerk bij je past. En het wordt daarna zonder zorgen bij jou bezorgd.

Extra's

Strikjes? Sluitstickers voor op de enveloppen? Ik denk graag met je mee en realiseer het voor je.

Mijn werkwijze

Als grafisch ontwerper ontwerp ik graag jouw persoonlijke kaartje – wanneer je nog geen idee hebt of wanneer je juist al precies weet wat je wil.

 

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek inventariseer ik jouw wensen en ideeën. Welke uitstraling wens je en welke dingen zijn belangrijk op het kaartje. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met een ontwerpvoorstel. Hier geef jij jouw feedback op en werken we toe naar het definitieve kaartje wat het beste past bij jou en de gelegenheid past. En niet geheel onbelangrijk: waar jij super enthousiast van wordt.

 

Drukwerk

Ik heb inmiddels jaren ervaring op mogen doen in diverse papiersoorten, druktechnieken en heb contact met diverse drukkerijen. Daardoor kan ik jou adviseren welk drukwerk het beste bij jou en de gelegenheid. Ook neem ik je de zorg geheel uit handen: ik bestel het drukwerk voor je, en het wordt zonder zorgen bij jou bezorgd. Handig toch?

 

Extra’s

Strikjes, labels, stickers voor op de enveloppen of voor op het doopsuiker: alles is mogelijk! Passend bij het kaartje en om het nét dat beetje extra te geven.

 

Tarieven

Je hebt al een op maat ontworpen geboortekaartje inclusief drukwerk en enveloppen voor € 3,20* per kaartje. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

*Deze prijs is indicatief voor een oplage van 125 geboortekaartjes op parelmoerpapier en standaard witte envelop, incl. BTW.

Recente ontwerpen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?