Grafisch ontwerp - Ontwerpstudio Nanaa
16524
page-template-default,page,page-id-16524,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-16524

Grafisch ontwerp

Op zoek naar een logo? Iemand die je kan adviseren bij drukwerk? Of op zoek naar ander grafisch ontwerp?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een afspraak.

Logo

Een logo is dé basis voor je business. Samen ontwerpen we een passend logo voor jou en je bedrijf.

Huisstijl

Naast je logo zorgt de huisstijl voor het totaalplaatje van je bedrijf. Van briefpapier tot magazine.

Drukwerk

Ik adviseer graag welk drukwerk bij je past. En het wordt daarna zonder zorgen bij jou bezorgd.

Fotografie

Op zoek naar een professionele foto voor je website of socials? Daar ben ik je ook graag mee van dienst.

Mijn werkwijze

Als grafisch ontwerper ontwerp ik graag jouw eigen logo en huisstijl – wanneer je nog geen idee hebt of wanneer je juist al precies weet wat je wil.

 

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek inventariseer ik jouw wensen en ideeën. We hebben het over jou en je onderneming, wat jij belangrijk vindt en welke uitstraling je wenst. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met het aantal overeengekomen voorstellen. Hier geef jij jouw feedback op en werken we toe naar het definitieve logo en/of huisstijl wat het beste past bij jou en je onderneming. En niet geheel onbelangrijk: waar jij super enthousiast van wordt.

 

Drukwerk

Ik heb inmiddels jaren ervaring op mogen doen in diverse papiersoorten, druktechnieken en heb contact met diverse drukkerijen. Daardoor kan ik jou adviseren welk drukwerk het beste bij jou en je onderneming past. Ook neem ik je de zorg geheel uit handen: ik bestel het drukwerk voor je, en het wordt zonder zorgen bij jou bezorgd. Handig toch?

 

Fotografie

Tijdens mijn werk kreeg ik vaak de vraag of ik ook kan voorzien in mooie, professionele foto’s. Natuurlijk! Ik heb geen eigen fotostudio, maar wel professionele apparatuur om goede foto’s op locatie te maken. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

Recente ontwerpen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?