Interieur ontwerp - Ontwerpstudio Nanaa
16335
page-template-default,page,page-id-16335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-16335

Interieur ontwerp

Ga je verbouwen? Of wil je een bestaande ruimte renoveren? Of op zoek naar een totaal interieur ontwerp?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een afspraak.

Indeling

Je interieur begint bij een goede basis. Samen komen we tot de meest ideale plattegrond voor de ruimte.

Kleur & materiaal

Of het nu gaat om een totaalontwerp of finishing touch, samen kijken we naar passende kleuren en materialen.

3D-ontwerp

Een ontwerp komt past echt tot leven in 3D. Je beleeft de ruimte al, nog voordat de verf op de wanden zit.

Realisatie

Ik breng je in contact met partijen voor de realisatie, en kan fungeren als aanspreekpunt voor vragen.

Mijn werkwijze

Als interieurontwerper adviseer en ontwerp ik graag voor je – wanneer je nog geen idee hebt of wanneer je juist al precies weet wat je wil.

 

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek op locatie inventariseer ik jouw wensen en ideeën. Ben je op zoek naar een specifieke stijl? Heb je geen idee wat je met dat loze hoekje moet? Of het nu gaat om een kleine ruimte of een compleet woonhuis, particulier of zakelijk: ik denk graag met je mee. En niet geheel onbelangrijk: ik ontwerp graag een interieur waar jij super enthousiast van wordt.

 

Verbouwen

Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaar van een sfeervolle jaren ’30 woning, die we in 2 jaar tijd van top tot teen verbouwd hebben. Door deze ervaring van heel dichtbij opgedaan te hebben adviseer ik je ook graag bij jouw eigen verbouwing. Schroom niet om me vragen te stellen!

 

Realisatie

Ik breng je graag in contact met partijen voor de realisatie, van stoffeerder tot interieurbouwer. Indien gewenst kan ik voor deze partijen ook fungeren als aanspreekpunt voor vragen over de uitvoering. Naast de ontwerpstudio ben ik werkzaam bij een interieurarchitectenbureau waar ik dagelijks bezig ben met interieurprojecten. En ook vanuit mijn eigen verbouwing heb ik hier veel ervaring in opgedaan. Informeer bij mij naar de mogelijkheden.

 

Recente ontwerpen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?