Over mij - Ontwerpstudio Nanaa
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-5

Over mij

Hoi! Mijn naam is Rianne van der Putten (1990, 28 jaar), geboren in Helmond en een echte Brabantse. Afgestudeerd als grafisch ontwerper (SintLucas te Boxtel, 2011) en interieurontwerper (Jan des Bouvrie Academie te Deventer, 2015) laat ik binnen de studio deze vakgebieden samenkomen en elkaar versterken.

 

Naast de ontwerpstudio ben ik werkzaam bij een interieurarchitectenbureau waar ik dagelijks samenwerk met ontwerpers, architecten en tekenaars.

 

Kantoor aan huis

Vanuit mijn kantoor aan huis ontwerp ik jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef ik je kleuradvies of maak ik een interieurontwerp op maat voor je. Samen werken we naar een eindresultaat die bij jou past en waar jij blij van wordt. Ik nodig je graag bij mij uit, of kom graag bij je langs om kennis te maken.

 

Verbouwplannen?

Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaar van een sfeervolle jaren ’30 woning, die we in 2 jaar tijd geheel verbouwd hebben. Door deze ervaring van heel dichtbij opgedaan te hebben adviseer ik je ook graag bij jouw eigen verbouwing.

 

Webshop

Door mijn passie voor wonen en styling is Nanaa’s | Online Conceptstore ontstaan. Een webshop voor woonaccessoires waarin mijn liefde voor Scandinavisch design, mooie patronen en bijzondere materialen terugkomen in de collectie.

Diensten

Benieuwd wat ik voor jou of jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of een afspraak.

Grafisch ontwerp

Samen zetten we ideeën om in een passend ontwerp voor jouw logo, huisstijl en bijbehorend drukwerk.

Interieurontwerp

Kleur- en interieuradvies, (foto)styling, advies bij je verbouwing of interieurontwerp op maat.

Geboortekaartjes

In blijde verwachting? Ik ontwerp voor jullie het geboortekaartje en regel ook het drukwerk.

Webshop voor wonen

Bij Nanaa’s | Online Conceptstore vind je woonaccessoires, leuke cadeaus en hebbedingen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?