Over - Ontwerpstudio Nanaa
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default

OVER MIJ

Een jonge grafisch- en interieurontwerpster met
passie voor het creatieve vak.

Mijn naam is Rianne van der Putten (1990, 28 jaar), geboren in Helmond en een echte Brabantse. Afgestudeerd als grafisch vormgever (SintLucas te Boxtel, 2011) en interieur ontwerper (Jan des Bouvrie Academie te Deventer, 2015) laat ik binnen de studio deze vakgebieden samenkomen en elkaar versterken.

Bij mij kun je terecht voor een passend ontwerp op het gebied van grafisch en interieurontwerp. Ik ontwerp graag jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef je graag kleuradvies of maak een interieurontwerp op maat voor je. Omdat ik als zelfstandig professional werkzaam ben binnen de studio, heb je één aanspreekpunt en persoonlijk contact. Iedere opdracht vraagt om een passende of unieke oplossing, samen werken we naar een eindresultaat die bij jou past en waar jij blij van wordt.

Naast de studio run ik sinds 2014 Nanaa’s | Online Conceptstore. In mijn vakgebied kom ik vaak unieke en bijzondere woonaccessoires tegen, die ik graag met jou wil delen. Ik ben gek op Scandinavisch design, mooie patronen en bijzondere materialen en deze kenmerken zie je dan ook terug in de collectie van Nanaa’s.

Logo / huisstijl ontwerp

Samen zetten we ideeën om in een passend ontwerp voor jouw logo, huisstijl en bijbehorend drukwerk.

Meer informatie
Interieurontwerp

Ik adviseer je graag in kleur, materiaal, meubilair en interieuroplossingen, afgestemd op jouw wensen.

Meer informatie
Geboortekaartjes

In blijde verwachting? Ik maak graag jullie wensen voor het geboortekaartje voor jullie kindje werkelijkheid.

Meer informatie
Webshop Nanaa's

Eigenwijze woonaccessoires & papierwaren. Met een Scandinavische touch en een grafisch tintje.

Naar de webshop

 

TEVREDEN KLANTEN

Particulier of zakelijk, groot of klein, ik ben je graag van dienst!
Voor deze tevreden klanten mocht ik al ontwerpen:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?