Ontwerpstudio Nanaa | Over
5
page,page-id-5,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

ONTWERPSTUDIO

Ontwerpstudio Nanaa is een jong en creatief ontwerpburo
van vormgever Rianne van der Putten.

Bij mij kun je terecht voor een passend ontwerp op het gebied van grafisch en interieurontwerp. Ik ontwerp graag jouw eigen logo, een uniek geboortekaartje, geef je graag kleuradvies of maak een interieurontwerp op maat voor je. Omdat ik als zelfstandig professional werkzaam ben binnen de studio, heb je één aanspreekpunt en persoonlijk contact. Iedere opdracht vraagt om een passende of unieke oplossing, samen werken we naar een eindresultaat die bij jou past en waar jij blij van wordt.

De naam van de studio is ontstaan vanuit een ontwerpopdracht uit 2007 van mijn studie, waarbij ik een authentiek woordmerk mocht ontwerpen en ik hiervoor mijn bijnaam ‘Nanaa’ gebruikte. De docent gaf me de tip deze naam niet uit het oog te verliezen, omdat het uniek en eigen is. Dit heeft me nooit losgelaten en na mijn afstuderen was dan ook de naam ‘Ontwerpstudio Nanaa’ geboren, welke onlosmakelijk met mij verbonden is. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

 

 

 

 

Ideeën uitwisselen?
De koffie staat voor je klaar!

 

 

Neem contact op

OVER MIJ

OntwerpstudioNanaa_RiannevdPutten

Een jonge grafisch- en interieurontwerpster met
passie voor het creatieve vak.

Mijn naam is Rianne van der Putten (1990), geboren en getogen in Helmond en dus een echte Brabantse. Afgestudeerd als grafisch vormgever (SintLucas, 2011) en interior designer (Jan des Bouvrie Academie, 2015) laat ik binnen de studio deze vakgebieden samenkomen en elkaar versterken. Mooie ontwerpen maken, mensen blij maken en jouw onderneming of interieur nét dat beetje extra aandacht geven die het verdiend: dat is waar ik iedere dag met plezier aan werk.

Naast de studio run ik sinds 2014 Nanaa’s, webshop voor wonen. In mijn vakgebied kom ik vaak unieke en bijzondere woonaccessoires tegen, die ik graag met jou wil delen. Ik ben gek op Scandinavisch design, mooie patronen en bijzondere materialen en deze kenmerken zie je dan ook terug in de collectie van Nanaa’s.

TEVREDEN KLANTEN

Particulier of zakelijk, groot of klein budget, ik ben je
graag van dienst! Zij gingen je voor:

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?