Denim drift, de kleur voor 2017 - Ontwerpstudio Nanaa
16173
post-template-default,single,single-post,postid-16173,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Denim drift, de kleur voor 2017

10 sep Denim drift, de kleur voor 2017

We gaan weer richting het najaar en wat ik daar zo fijn aan vind, is dat we dan alvast vooruit mogen kijken naar de trends voor het aankomende jaar. Zo maakte Flexa recent bekend dat zij de kleur denim drift hebben uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017.

Zagen we de afgelopen twee jaar de spijkerbroeken, -jasjes en -blousen veelvuldig in de kledingrekken hangen, in 2017 kan ook het interieur niet om deze trendkleur heen.

Een kleur die dagelijks om ons heen is, denk aan de blauwe lucht, weerspiegeling in het water en natuurlijk in de mode. Zoals de naam al doet vermoeden is deze kleur afgeleid van de aloude trend denim. Zagen we de afgelopen twee jaar de spijkerbroeken, -jasjes en -blousen veelvuldig in de kledingrekken hangen, in 2017 kan ook het interieur niet om deze trendkleur heen. Blauw geeft rust, en mijn tip: het combineert fantastisch met kleuren als cognac en messing.

Naast dat deze kleur rust uitstraalt, brengt het ook verkoeling. Door het te combineren met stoer cognacleer, sprankelend messing of juist earthy terracotta maak je het tot een warm geheel. Na een lange dag werken heerlijk thuis tot rust komen? Kies dan eens voor denim drift in je slaapkamer, met krakend wit beddengoed, linnen gordijnen in zacht grijs en accenten in zuiver wit.

Wil je denim drift in je eigen huis toepassen? In de webshop vind je items die perfect aansluiten bij deze nieuwe trendkleur.

Bron: Flexa.nl

Tips uit de webshop bij deze trend

Houtprint ‘Happy’, € 12,95
Via Nanaa’s
Gouden kistje met glas, € 26,95
Via Nanaa’s
Eco pot papier, € 9,95
Via Nanaa’s
Set kaarsjes blauw, € 2,50
Via Nanaa’s
Scheepslampje, € 9,75
Via Nanaa’s
Kleurtester ‘Denim drift’, € 1,99
Via FlexaVolg mijn blog ook via Bloglovin

Bekijk afbeeldingsbronnen
Blauwe wand met potjes, via Linda Ahman
Denim overhemd, via Death by Elocution
Kleurstalen, via Flexa
Slaapkamer, via April & May

Bewaren

Bewaren

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.