Geboortekaartjes op maat en drukwerk - Ontwerpstudio Nanaa
17716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17716,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

GEBOORTEKAARTJES: ONTWERP & REALISATIE

Ben je op zoek naar een passend geboortekaartje? Uniek en speciaal voor jullie ontworpen!
Als grafisch ontwerper adviseer en ontwerp ik graag voor je – wanneer je nog geen idee hebt of wanneer je juist precies weet wat je wil.

INTAKE

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken.

UNIEK ONTWERP

Het kaartje wordt speciaal naar jullie wens ontworpen. Van het ontwerp is er dus maar één!

DRUKWERK

Ik adviseer je graag in het drukwerk, en laat het daarna zorgeloos bij jullie thuis bezorgen.

EXTRA'S

Strikjes? Sluitstickers voor op de enveloppen? Ik denk graag met je mee en realiseer het voor je.

NEEM CONTACT OP

Geboortekaartjes, ontwerp geboortekaartjes, illustratie geboortekaartje | Ontwerpstudio Nanaa

MOGELIJKHEDEN

De geboorte van een kindje is een bijzonder moment, die je op bijzondere wijze kenbaar kan maken met een speciaal voor jullie ontworpen kaartje. Natuurlijk behoren uitnodigingen voor een huwelijksfeest, doopfeest, kraamborrel etc. ook bij de mogelijkheden!


Een greep uit waarmee ik je van dienst kan zijn:

  • Ontwerp geboortekaartjes
  • Ontwerp uitnodigingen; bruiloft, kraamborrel, you name it!
  • Advies in drukwerk; papiersoorten en de juiste prijs
  • Ik neem je het drukwerk indien gewenst geheel uit handen, en laat het geheel verzorgd bezorgen bij jou thuis
  • Strikjes, labels, stickers voor op de enveloppen of voor op het doopsuiker: alles is mogelijk! Passend bij het kaartje en om het nét dat beetje extra te geven.
Gaan we samen voor jullie een uniek kaartje samenstellen? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@ontwerpstudionanaa.nl.

WERKWIJZE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
In een persoonlijk gesprek inventariseer ik jullie wensen en ideeën. Welke uitstraling wens je en welke dingen zijn belangrijk op het kaartje. Vervolgens ga ik naar mijn tekentafel en kom ik uiteindelijk met een ontwerpvoorstel. Hier geven jullie feedback op en werken we toe naar het definitieve kaartje wat het beste past bij jullie kindje past. En niet geheel onbelangrijk: waar jullie super enthousiast van worden.

Drukwerk
Ik heb inmiddels jaren ervaring op mogen doen in diverse papiersoorten, druktechnieken en heb contact met diverse online en offline drukkerijen. Daardoor kan ik jullie adviseren welk drukwerk het beste past bij het ontworpen kaartje. Ik neem je het drukwerk ook graag uit handen, regel het voor je en laat het bij jullie thuis bezorgen. Handig toch?
Tarieven
Je hebt bij mij al een op maat ontworpen geboortekaartje inclusief drukwerk en enveloppen voor € 3,20 per kaartje. Deze prijs is gebaseerd op een oplage van 125 stuks op parelmoerpapier en standaard witte enveloppen, inclusief BTW.
Gaan we samen voor jullie een uniek geboortekaartje samenstellen? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@ontwerpstudionanaa.nl.

Geboortekaartjes, ontwerp geboortekaartjes, illustratie geboortekaartje | Ontwerpstudio Nanaa


Toe aan een uniek en speciaal ontworpen geboortekaartje?