Grafisch ontwerp, drukwerk en geboortekaartjes - Ontwerpstudio Nanaa
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

ALLROUND GRAFISCH ONTWERPER

Ben je op zoek naar een ervaren grafisch ontwerper in de regio Helmond en Eindhoven?
Als grafisch ontwerper adviseer en ontwerp ik graag voor je – wanneer je nog geen idee hebt of wanneer je juist precies weet wat je wil.

LOGO

Een logo is dé basis voor je business. Samen komen we tot een perfect passend ontwerp.

HUISSTIJL

Het totaalplaatje van je onderneming: van visitekaartje tot magazines. Herkenbaar en uniek.

DRUKWERK

Ik adviseer je graag in het drukwerk, en laat het daarna zorgeloos bij jou thuis of op je werk bezorgen.

FOTOGRAFIE

Op zoek naar een professionele foto voor je website of socials? Daar ben ik je ook graag mee van dienst.

NEEM CONTACT OP

Grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, grafische illustratie | Ontwerpstudio Nanaa

MOGELIJKHEDEN

Start jij net met een nieuwe onderneming en ben je op zoek naar een uitstraling die perfect aansluit op jou en je business? Of ben je toe aan een nieuwe uitstraling voor je bestaande onderneming? Ik ben je als grafisch ontwerper graag van dienst.


Een greep uit waarmee ik je van dienst kan zijn:

  • Logo ontwerp
  • Ontwerp huisstijl; van visitekaartjes tot magazines
  • Advies in drukwerk; papiersoorten en de juiste prijs
  • Ik neem je het drukwerk indien gewenst geheel uit handen, en laat het geheel verzorgd bezorgen bij jou thuis of op je werk
  • Portretfotografie (op locatie)
  • Geboortekaartjes
  • Uitnodigingen, trouwkaarten etc.
  • Advies en ontwerp Mijnwebwinkel webshops
Gaan we samen voor jouw ultieme persoonlijke en unieke uitstraling voor je business? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@ontwerpstudionanaa.nl.

WERKWIJZE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
In een persoonlijk gesprek op locatie inventariseer ik jouw wensen en ideeën. Wanneer je al precies weet wat je wilt, of juist nog geen idee hebt welke kant je op moet. Ik denk graag met je mee en ontwerp een visuele uitstraling die bij jou en je business past. En niet geheel onbelangrijk: een uitstraling waar jij super enthousiast van wordt.

Drukwerk
Na stages bij uitgeverijen en jarenlang contact met zowel online als offline drukkerijen adviseer ik je graag in de mogelijkheden die passen bij jouw huisstijl. Ik neem je het drukwerk ook graag uit handen, regel het voor je en laat het bij jou thuis of op je werk bezorgen. Is je drukwerk op? Geef me een seintje en er komt weer een nieuwe lading jouw kant op binnen een werkweek.
Advies en ontwerp Mijnwebwinkel webshops
Sinds 2014 ben ik de trotste eigenaresse van Nanaa’s | Online Conceptstore, een webshop in woonaccessoires, stationery en modeaccessoires. Het ontwerp realiseerde ik zelf, maar ik ging voor het gemak en comfort van het platform Mijnwebwinkel. Inmiddels ken ik de beheeromgeving van binnen en buiten, en kan ik jou ook van dienst zijn in de uitstraling van jouw webshop op ditzelfde platform. Lees hier meer.
Gaan we samen voor jouw ultieme persoonlijke en unieke uitstraling voor je business? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@ontwerpstudionanaa.nl.

Grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, grafische illustratie | Ontwerpstudio Nanaa


Toe aan een nieuwe grafische uitstraling?