IKEA tentoonstelling 2013 - Ontwerpstudio Nanaa
IKEA tentoonstelling, IKEA 35 jaar, IKEA 35 jaar in Nederland, IKEA
1262
post-template-default,single,single-post,postid-1262,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

IKEA tentoonstelling 2013

19 nov IKEA tentoonstelling 2013

Als IKEA-liefhebber in hart en nieren moest ik een bezoek brengen aan de tentoonstelling ‘IKEA 35 jaar thuis in Nederland. Van de BILLY tot de KLIPPAN, tijdens de tentoonstelling werd er getoond hoe IKEA de Nederlandse interieur heeft beïnvloed en verrijkt. Er zijn maar weinig woningen in Nederland waar je echt niets van IKEA zult vinden, al is het maar een vaasje of een deel van het serviesgoed. Ook in mijn interieur is dat niet anders, en met trots geniet ik als interieurontwerper ook iedere dag van mijn BESTÅ BURS tv-meubel en mijn complete IKEA 365+ serviesgoed.

Toppunt van de tentoonstelling was de presentatie van de catalogussen uit de loop der jaren. Via katrollen waren de grote covers naar beneden te trekken, wat een gave manier van presenteren!

Via negen inspirerende ruimtes liep je in de tentoonstelling van het verleden naar de toekomst, waar je zelfs oog in oog kwam te staan met een mega FABLER BJÖRN. Voor wie dat niet bekend in de oren klinkt, dat is een pluche teddybeer, die je normaal in kleine versie voor € 0,99 kunt kopen bij IKEA. Wat ik fantastisch vond tijdens de tentoonstelling was de presentatie van de catalogussen uit de loop der jaren. Via een katrol waren de grote covers naar beneden te trekken, om ze goed te kunnen bekijken. Wat een gave manier van presenteren was dat! Ook de verschillende logo’s door de jaren heen trokken mijn ontwerpersblik. Mocht je het gemist hebben, ik heb een aantal foto’s voor je gemaakt om je een impressie te geven van de tentoonstelling die werd gehouden van 9 t/m 17 november 2013 in de Kromhouthal te Amsterdam.

 

 

 

 

 

Volg mijn blog ook via Bloglovin

Bekijk afbeeldingsbronnen
IKEA Catalogussen, via IKEA

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.