Ontwerp Mijnwebwinkel: totaalontwerp en restyling - Ontwerpstudio Nanaa
18391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18391,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

ONTWERP MIJNWEBWINKEL

Heb je een webshop via Mijnwebwinkel en ben je op zoek naar een professionele uitstraling?
Als grafisch ontwerper adviseer en ontwerp ik graag voor je – wanneer je nog geen idee hebt of wanneer je juist precies weet wat je wil.

INTAKE

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je wensen en ideeën bespreken.

UNIEK ONTWERP

Een uniek en op maat gemaakt ontwerp voor je webwinkel, gericht op je klant en je assortiment.

ERVAREN ONTWERPER

Met mijn ervaring in kleur, compositie, vorm en trends tillen we je webshop naar een hoger niveau.

FLEXIBEL

Ik neem je graag het ontwerp uit handen, zodat jij tijd aan je business kunt besteden.

NEEM CONTACT OP

Ontwerp Mijnwebwinkel, ontwerp webshop, design webshop, Sweet Petite Jolie | Ontwerpstudio Nanaa

MOGELIJKHEDEN

Op het platform van Mijnwebwinkel kun je op een gebruiksvriendelijke manier een eigen webshop beginnen. Sinds 2014 heb ik ervaring met het platform, en ken ik het systeem van binnen en buiten door mijn eigen webshop Nanaa’s Online Conceptstore. Daarnaast werk ik samen met Mijnwebwinkel als officiële partner sinds 2021.


Waarmee ik je van dienst kan zijn:

  • Totaalontwerp voor een nieuwe webshop
  • Restyling van een bestaande webshop
  • Ontwerp van banners en afbeeldingen
  • Advies in kleur, vorm en compositie
  • Advies op het gebied van regelgeving omtrent webshops
  • Hulp m.b.t. de beheeromgeving van Mijnwebwinkel
  • Onderhoud en werkzaamheden op regie

N.B. ik heb me gespecialiseerd in het platform van Mijnwebwinkel en de beheeromgeving. Mocht je op een ander platform een webshop hebben, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.
Gaan we samen jouw webwinkel naar een hoger niveau tillen? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@ontwerpstudionanaa.nl.

WERKWIJZE

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
In een persoonlijk gesprek inventariseer ik jouw wensen en ideeën. Welke uitstraling wens je en welke dingen zijn belangrijk voor jouw webwinkel. Wat past er bij jou, je merk, je klant en je assortiment? Ik vraag je ook kritisch te kijken naar andere webwinkels: wat vind je interessant, functioneel en wat zou jij terug willen zien in je eigen webshop?

Carte blanche
Ik bied Mijnwebwinkel-gebruikers een pakket aan die het interessant maakt om je webshop naar een hoger niveau te tillen. Binnen dit pakket plan ik een volledige dag (á 8 uur) om een shop volledig na te lopen, aan te passen en/of op te zetten. Binnen deze tijd werk ik aan de gehele website; van het kleurenpalet tot banners, van pagina’s tot teksten en zelfs een stukje SEO neem ik mee. Binnen deze tijd realiseer ik een professionele uitstraling voor jouw webwinkel. Daarna adviseer ik je ook hoe je verder kunt werken met deze professionele basis. Durf je me carte blanche te geven? Spannend! Aan het eind van de werkzaamheden gaat je webwinkel weer online, en komt het reveal-moment voor jou én je klant. Uiteraard ben ik je ook graag van dienst wanneer je al precies weet wat je wil. ;-)
Tarieven
Prijs voor bovenstaande werkzaamheden vanaf € 360,- excl. BTW. Na de werkzaamheden laat ik je uiteraard niet aan je lot over. Je kunt me op regie inhuren om met je mee te werken aan de webshop. Ik sta er bij mijn klanten om bekend dat ik graag creatief met je business meedenk!

Benieuwd wat ik voor jouw webwinkel kan betekenen? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar info@ontwerpstudionanaa.nl.

Ontwerp Mijnwebwinkel, webshop design, webshop ontwerp, ontwerp mijn webwinkel | Ontwerpstudio Nanaa

Gaan we samen jouw Mijnwebwinkel webshop ontwerpen?