Avontuurlijk geboortekaartje voor Mitchie - Ontwerpstudio Nanaa
18318
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18318,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Geboortekaartje ‘Mitchie’

Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Voor Mitchie mocht ik een avontuurlijk geboortekaartje ontwerpen. Zijn grote broer had de tekst ‘And so the adventure begins…’ op het geboortekaartje. De wens van de ouders was dat Mitchie de tekst ‘And so the adventure continues…’ zou krijgen. Daarnaast wilden ze graag iets met broertjes en een strakke uitstraling, maar lieten mij als ontwerper geboortekaartjes vrij.

Door de geboortekaartjes tekst kreeg ik inspiratie voor een avontuurlijk geboortekaartje. Het ontwerp heeft strakke illustraties en op de voorzijde zijn twee beertjes en een tipitent te zien. Alsof de broertjes samen op avontuur gaan in de natuur! De illustraties komen ook aan de binnenzijde en op de achterzijde van het kaartje terug. Voor een speels effect hebben beide zijden van het geboortekaartje een andere kleur. De geboortegegevens zijn strak weergegeven in de vorm van illustraties. Hierdoor is het een rustig geboortekaartje geworden.

De geboortekaartjes zijn gedrukt op stevig parelmoerpapier. Dit geeft een mooi metallic effect aan het papier, wat prachtig tot zijn recht komt op een gekleurde achtergrond. Daarnaast kozen de ouders voor grijsgroene enveloppen. Naast het geboortekaartje ontwierp ik voor de ouders ook een geboorte makelaarsbord, die zij zelf lieten afdrukken.

Ben jij ook op zoek naar een avontuurlijk geboortekaartje? Alle kaartjes die ik als ontwerper geboortekaartjes maak zijn uniek en worden speciaal voor jou ontworpen. Een geboortekaartje op maat dus! Lees hier meer.

 

Gerealiseerd in

2020