Interieurarchitect logo De COMB. Interior Design - Ontwerpstudio Nanaa
18261
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18261,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

De COMB. Interior Design

Categorie
Branding
Over dit project

Voor interieurarchitect Linda van Orsouw mocht ik het logo en huisstijl ontwerpen van haar nieuwe concept en onderneming; de COMB. Linda werkte al als interieurarchitect voor particulieren, maar haar ambities voor de toekomst lagen bij het ontwerpen voor zakelijke opdrachtgevers, en met name onderwijsinstellingen.

De naam van haar onderneming, de COMB. verwijst naar het eerste productontwerp van Linda, in samenwerking met onderwijsinrichter EromesMarko. Het logo is daarom in een hexagon, ofwel honeycomb, vorm gegoten. Daarnaast zijn de speerpunten community, compassie, combinatie en communicatie belangrijk voor de COMB. Om die reden zijn deze letters in het logo interieurarchitect ook in dezelfde kleur uitgevoerd.

Naast het logo ontwierp ik een bijbehorend hexagon patroon, die veelvuldig terugkomt in de huisstijl. Dit patroon zorgt voor herkenbaarheid en komt terug op bijvoorbeeld het visitekaartje en de website. De website is ontworpen door BEWISE Solutions, die de huisstijl hier mooi in heeft doorgetrokken.

Linda leerde ik persoonlijk kennen tijdens mijn studie aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer. En met deze opdracht komen ook mijn twee vakgebieden prachtig samen. Des te leuker om iets voor elkaar te kunnen betekenen in ons werk!

Ben jij ook op zoek naar een logo ontwerp met bijbehorende huisstijl? Lees hier meer.

 

Gerealiseerd in

2020