Dynacorium - Bedrijfsfotografie, branding - Ontwerpstudio Nanaa
16156
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16156,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Dynacorium

Categorie
Branding, Fotografie
Over dit project

Ter ere van het 10-jarig jubileum van Dynacorium, praktijk voor huidtherapie uit Helmond, maakte ik het logo ontwerp met bijbehorende huisstijl en verzorgde ik de bedrijfsfotografie.

Bij deze opdracht ging het allereerst om een ware restyling van de huisstijl. De herkenbare Dynacorium kleuren en vormen zijn in tact gebleven, hierdoor blijft de praktijk herkenbaar voor haar patiënten. Het beeldmerk in het logo is een abstracte letter ‘D’. De blokjes stellen de drie huidlagen voor, en zijn een herinnering aan de oude huisstijl van de praktijk. Ook de visitekaartjes en zelfs de handdoeken zijn onder handen genomen met het nieuwe ontwerp. Zo is de praktijk op allerlei vlakken herkenbaar voor haar patiënten.

De folders met patiënteninformatie zijn ook uitgevoerd in de nieuwe huisstijl, en tot op heden verzorg ik voor Dynacorium ook het drukwerk hiervan. De folders zijn te verkrijgen bij de praktijk zelf, maar ook in diverse ziekenhuizen op de afdeling ‘Dermatologie’. Naast het ontwerp verzorgde ik de bedrijfsfotografie voor Dynacorium. Ik fotografeerde de dames uit het team op locatie. Deze foto’s zijn vervolgens gebruikt op de website en in advertenties.

Eigenaresse Cindy aan het woord: “Ontwerpstudio Nanaa heeft drie jaar geleden mijn nieuwe huisstijl ontworpen. Ik ben er nog iedere dag ontzettend blij mee! Het bestellen van extra drukwerk gaat altijd snel en soepel. Rianne denkt proactief mee, heerlijk!” Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees hier meer.

 

Gerealiseerd in

2016