Fotostyling voor Deviant Art Pillows - Ontwerpstudio Nanaa
18466
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18466,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Deviant Art Pillows

Categorie
Fotografie, Styling
Over dit project

Voor Deviant Art Pillows verzorg ik de fotografie en fotostyling. Deviant Art Pillows is het merk van Fashion Service Groingen. FSG is al ruim 11 jaar actief als naaiatelier, naaimachine-reparatiebedrijf en stomerij service. Deviant Art Pillows is het eerste eigen merk van FSG.

Mustafa nam contact op met Ontwerpstudio Nanaa door webshop Nanaa’s. De combinatie van een ontwerpstudio en webshop sprak hem aan. En met mijn ervaring in het interieurvak en op het gebied van e-commerce kon ik hem zeker van dienst zijn. Door middel van fotostyling komen de kussens optimaal tot hun recht in een interieur. De klant krijgt op deze manier een beter beeld van de maatvoering van het kussen. En natuurlijk hoe zo’n uniek kussen in een interieur staat.

Deze op maat gemaakte kussens zijn ontstaan door de ervaring van Deviant Art Pillows met het merk POM Amsterdam. Jarenlang produceerden zij voor POM Amsterdam de shawls. Tijdens de coronacrisis bleef een eigen collectie kriebelen. Zo is Deviant Art Pillows geboren!

De kussens worden handgemaakt in het naaiatelier in Groningen. De jacquard geweven kussens zijn sprankelend van kleur en hebben unieke patronen: deze opvallende kussens heb je niet eerder gezien. Per kussen kun je zelfs kiezen uit twee kleuren bies (piping) rondom. Met trots ben ik een van de eerste retailers van Deviant Art Pillows. Met Nanaa’s Online Conceptstore ben ik namelijk altijd op zoek naar bijzondere merken en producten. Ik ben trots op deze leuke samenwerking!

Wil je ook een uniek kussen van Deviant Art Pillows? Bekijk de collectie dan eens bij Nanaa’s Online Conceptstore. Ben je benieuwd wat ik voor jou op het gebied van fotostyling en fotografie kan betekenen? Lees hier meer¬†en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2021