Geboortekaartje meisjes, ontwerp voor Olivia - Ontwerpstudio Nanaa
15056
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15056,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default

Geboortekaartje ‘Olivia’

Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Voor de ouders van Olivia mocht ik haar geboortekaartje ontwerpen. Door het kleurgebruik is het een typisch geboortekaartje meisjes geworden.

Ik ontwierp een persoonlijk kaartje door de twee konijntjes van het gezin op het kaartje terug te laten komen, en op de achtergrond het behangpatroon van de babykamer te gebruiken. Ik illustreerde bloemen, blaadjes en de konijntjes en kleurde deze in zodat het lijkt of ze geaquarelleerd zijn. Een geboortekaartje meisjes heeft veel roze, maar krijgt in dit geval door het gebruik van de kleuren groen en oranjegeel wat meer contrast en diepte.

Naast het geboortekaartje voor Olivia mocht ik ook voor haar kleine zusje Rosalie het geboortekaartje ontwerpen. Deze kun je hier bekijken. Ook dit is weer een typisch geboortekaartje meisje geworden, met veel roze! Wel past het geboortekaartje van Rosalie perfect bij het kaartje van Olivia. En wist je dat Olivia & Rosalie ook een broertje hebben? Voor hem mocht ik ook het geboortekaartje ontwerp maken. Ook dit kaartje sluit weer aan bij het ontwerp van de kaartjes van Olivia en Rosalie. Het kaartje voor Alexander bekijk je hier.

Als cadeau liet ik het ontwerp van het custom geboortekaartje op een kinderstoel van IKEA drukken, zodat Olivia hier zelf ook een leuk aandenken aan heeft.

 

GEREALISEERD IN

Augustus 2015