Geboortekaartje met dieren voor Tiebe - Ontwerpstudio Nanaa
18353
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18353,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Geboortekaartje ‘Tiebe’

Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Voor de ouders van Tiebe mocht ik een geboortekaartje met dieren ontwerpen. Eerder maakte ik ook het leuke kaartje voor zijn oudere zusje Lenthe.

Voor het kaartje op maat van Tiebe illustreerde ik een beertje. Deze is omringt met winters groen, zoals dennentakken, besjes en bevroren bladeren. Dit refereert naar de geboortemaand december. Op het geboortekaartje met dieren voor zijn zusje stond een hertje. Hier kwam ook haar geboortemaand oktober terug in de vorm van eikeltjes. Dit in combinatie met frisgroen en roze bloemen, die refereren naar het seizoen van haar naam; de lente.

Aan de binnenzijde van de geboortekaart zijn zowel het hertje van Lenthe als het beertje van Tiebe te zien. Broertje en zusje samen! Ook een geel vogeltje is terug te vinden op het kaartje. Deze stond ook op het geboortekaartje op maat voor zijn zusje. Door elementen op beide geboortekaartjes terug te laten komen, passen ze perfect bij elkaar. Ook wordt een geboorte kaartje op deze manier extra persoonlijk en uniek.

Het kaartje is gedrukt op textuurpapier in warm wit. Door deze structuur is het een geboortekaartje met natuurlijke uitstraling geworden. Ik adviseer je graag in de drukmogelijkheden en papiersoorten, passend bij de uitstraling. Ben je benieuwd wat ik voor jou op het gebied van geboortekaartjes op maat kan betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2020