Geboortekaartjes broer en zus 'Alexander' - Ontwerpstudio Nanaa
18269
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18269,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive,elementor-default

Geboortekaartje ‘Alexander’

Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Voor de ouders van Alexander mocht ik zijn geboortekaartje ontwerpen en laten drukken. Eerder mocht ik al de kaartjes voor zijn zusjes Olivia en Rosalie ontwerpen. Deze geboortekaartjes kun je hier bekijken. Het zijn echte geboortekaartjes broer en zus geworden, door het gebruik van hetzelfde formaat, opmaak en papiersoort.

Op de voorzijde van de geboortekaart is een vos te zien, de vosjes daarachter zijn de grote zussen. Bij de zussen komen het roosje en het strikje uit het ontwerp van hun eigen geboortekaartje. Ieder uniek geboortekaartje is weer anders, maar door verschillende elementen terug te laten komen zijn het echte geboortekaartjes broer en zus. Dit is voor de kinderen ook leuk om later terug te zien!

En wist je dat de vader van Alexander fan is van PSV? De vosjes zijn een knipoog naar Phoxy, de PSV mascotte. En als je goed kijkt zie je aan de binnenzijde van de geboortekaart een kleine voetbal terugkomen.

Als cadeau voor de ouders werd het ontwerp ook gedrukt op een geboortekoffertje. De geboortekaartjes zelf zijn gedrukt op parelmoerpapier, met een lichte schittering.

Ben jij ook op zoek naar een uniek geboortekaartjes ontwerp of een geboortekaartje broer en zus? Ik adviseer je ook graag in drukwerk. Lees hier meer.

 

Gerealiseerd in

2019