Gemeentehuis styling voor Gemeente Nuenen - Ontwerpstudio Nanaa
18359
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18359,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Gemeente Nuenen

Categorie
Styling
Over dit project

Voor Gemeente Nuenen mocht ik de styling van de villa voor mijn rekening nemen. De ruimtes waren perfect ingericht met meubilair, echter mocht de aankleding van iedere ruimte wat anoniemer en passend bij het interieur.

Het interieur werd eerder door Burobas ontworpen, destijds was ik daar werkzaam als interieurontwerper. Via hen kwam Gemeente Nuenen dan ook bij mij terecht voor de gemeentehuis styling. De ruimtes waren door de medewerkers zelf ingericht, wat niet tot zijn recht kwam in het interieur. De styling mocht anoniemer, met minder persoonlijke items, omdat de ruimtes in de villa ook gebruikt worden als vergaderruimte. Maar de styling moest wel het interieur én de visie van de gemeente versterken.

Concept
Een aantal speerpunten kwamen in dit concept voor de gemeentehuis styling naar voren:

  • Respect voor het dorpse karakter van Nuenen
  • Kwaliteit en professionaliteit
  • Ambachtelijke en duurzame materialen
  • Niet te gepolijst, een eigentijds karakter
  • In harmonie met de omgeving
  • Bedachtzaam en vertrouwen scheppend

Servies advies
Ik koos voor pure materialen, zoals hout, glas en metaal. En ook het servies mocht een upgrade krijgen. Gemeente Nuenen heeft een eigentijds karakter, en het mocht ook een tikkeltje eigenwijs. Dit vertaalden we naar koffiekoppen met niet-centrale schotels. Ook werd er gekozen voor gouden bestek, omdat dit past bij het warme en oude karakter van de jaren ’30 villa.

De finishing touch
Een interieur gaat hiermee verder dan enkel een goede basis in wandafwerking, vloerafwerking en meubilair. Het interieur verdiende nog een finishing touch. En ik ben trots dat ik deze voor hen mocht aanbrengen!

Ben jij ook toe aan een frisse wind door je interieur, of kan jouw kantoor of gemeentehuis wel een restyling gebruiken? Ik ben je graag van dienst om je te adviseren op het gebied van kleur, styling, verlichting en meubilair. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2020