Gestanst geboortekaartje voor James - Ontwerpstudio Nanaa
18377
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18377,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Geboortekaartje ‘James’

Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Voor de ouders van James mocht ik een gestanst geboortekaartje ontwerpen. Daarnaast was het ontstaan van het ontwerp zeker bijzonder!

De ouders van James hadden een unieke vraag. Ze wilden namelijk graag elementen van hun eigen geboortekaartjes verwerkt hebben in het kaartje voor hun zoon. Deze vraag had ik nog nooit gehad, maar wat een fantastisch geboortekaartjes idee! De mama van James had zelf een gestanst geboortekaartje, dus dat wilden ze ook graag terug laten komen. De papa van James had een trekeendje op het kaartje staan, dus die moest ook zeker terugkomen.

Daarnaast hadden de ouders zichzelf de vraag gesteld welk dier ze bij hun zoon en de naam vonden passen. Voor hen was dit duidelijk een stoer tijgerwelpje. Het moest dus een combinatie worden van een tijger met een trekeendje op een gestanst geboortekaartje. Ik illustreerde voor hen een tijger met een trekeend, waarbij het touw in een hartje valt. Aan de binnenzijde kijkt de tijger nog naar binnen, en het trekeendje komt hier ook weer terug. De gegevens op het geboortekaartje (gewicht, lengte, tijdstip) zijn ook geïllustreerde iconen geworden. Deze zijn door middel van het touwtje ook verbonden aan de trekeendje. Het gedichtje aan de binnenzijde kozen de ouders zelf.

Het kaartje is gedrukt op stevig ansichtkaartenkarton, zodat de stansvorm er strak en stevig uitkomt. Ik adviseer je graag in de drukmogelijkheden en papiersoorten, passend bij de uitstraling. Ben je benieuwd wat ik voor jou op het gebied van geboortekaartjes op maat kan betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2020