Gezinswoning interieur, Best - Ontwerpstudio Nanaa
18296
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18296,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Gezinswoning, Best

Categorie
Interieurontwerp
Over dit project

Dit gezin uit Best woont al jaren in dit huis, en hebben het gezinswoning interieur geheel naar eigen smaak ingericht. Ze hadden een voorliefde voor een jaren ’30 interieur, en laten we nou net die liefde delen! Bekijk hier ook mijn eigen jaren ’30 woning die we compleet verbouwd en ingericht hebben. Toch waren ze toe aan een frisse wind door het interieur. Hier heb ik hen mee geholpen in de vorm van een interieuradvies, kleuradvies en lichtplan voor het gezinswoning interieur.

Een aantal elementen in het huis waren prachtige uitgangspunten voor het interieurontwerp. Zoals de sierlijsten aan het plafond, de visgraatvloer met bies, de lambrisering en en-suite deuren. In het glas-in-lood van de en-suite deuren zat een blauw accent. Dit gaf me inspiratie voor het kleurenpalet van de woonkamer. In het moodboard voor het interieur kwamen ook goudtinten en oker terug, die prachtig contrasteren met het donkere blauw.

In een gezinswoning interieur dient ieder gezinslid zich thuis te voelen. Een grote bank was dus een must! In het andere gedeelte van de woonkamer kwam een wat kleinere zitbank waar je rustig een boek kunt lezen. De lambrisering werd opnieuw geschilderd, de vloer werd lichter door deze op te schuren en te voorzien van een matte lak.

Vanaf het moment dat het gezin in deze woning woonde, misten zij goede basisverlichting. Ik bracht hen een advies uit in de vorm van een lichtplan, met goede basisverlichting in de vorm van plafondspots. Hiermee worden mooie en functionele plekken voldoende uitgelicht. Ook zijn er nieuwe wandarmaturen geplaatst, en kwam een oude vloerlamp terug op een nieuwe plek.

De warmte in dit gezinswoning interieur komt onder andere door het vergrijsde donkerblauw. Deze is toegepast op alle wanden in de woonkamer, zodat deze als een warme deken om je heen valt. De bewoners vonden dit in het begin spannend, maar zijn na de realisatie blij verrast door het effect van het schilderen van alle wanden.

Benieuwd wat ik voor jouw interieur zou kunnen betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2020