Webshop restyling voor HuidHuid Skincare - Ontwerpstudio Nanaa
18478
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18478,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

HuidHuid Skincare

Categorie
Branding, Websites
Over dit project

Voor HuidHuid Skincare realiseerde ik de webshop restyling. Deze webshop draait op het platform Mijnwebwinkel, waar Ontwerpstudio Nanaa officiële partner van is.

Esther heeft een webwinkel voor huidverzorgingsproducten, ontstaan vanuit haar voormalige huidinstituut. Bij HuidHuid vind je de beste skincare producten van onder andere Pascaud en Revitalash. Ze was tevreden met haar logo, maar ze was op zoek naar een nieuwe kleurstelling. Voorheen waren de kleuren magenta, grijs en zwart. Dit mocht wat frisser, vrouwelijker én sprankelender. Daar heb ik als grafisch ontwerper haar mee geholpen.

Voordat ik aan de slag ging met de webshop restyling werd het logo herzien. Het hartje is iets strakker getrokken, de ondertitel in een ander lettertype. Vervolgens heb ik een kleurenpalet samengesteld van grijsgroen, fris blauw en warm roze. Het kleurenpalet dient als basis van de nieuwe huisstijl en de webshop restyling. Door mijn ervaring met het platform van Mijnwebwinkel heb ik haar geadviseerd op het gebied van design.

Naast de webshop werd ook het briefpapier, bedankkaarten en stickers meegenomen in het ontwerp. De sluitstickers voor de bestellingen zijn er nu in twee varianten en twee kleuren. Zo wordt een bestelling uitpakken ook een feestje!

Op het platform van Mijnwebwinkel kun je op een gebruiksvriendelijke manier een eigen webshop beginnen. Sinds 2014 heb ik ervaring met het platform door mijn eigen webwinkel Nanaa’s. Daarnaast werk ik sinds 2021 met Mijnwebwinkel samen als officiële designpartner. Heb jij een winkel op dit platform en ben je benieuwd wat ik voor jouw webshop restyling kan betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2021