Interieur 3D ontwerp voor Marly's Beauty Studio - Ontwerpstudio Nanaa
18350
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18350,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Marly’s Beauty Studio

Categorie
Interieurontwerp, Styling
Over dit project

Voor beautysalon Marly’s Beauty Studio in Helmond maakte ik een interieur 3D ontwerp voor de restyling van de salon.

Marly is al jaren een van mijn vaste opdrachtgevers op het gebied van grafisch ontwerp en drukwerk. Ik realiseer voor haar o.a. visitekaartjes, afspraakkaartjes en bedrukte tasjes. Daarnaast ontwerp ik zo nu en dan ook banners voor haar website. Bekijk hier het werk dat ik eerder voor haar maakte. Haar beautysalon was na jaren toe aan een nieuwe kleur en meubilair. Ze wist me ook hierin te vinden. Ik maakte eerst een interieur 3D ontwerp om een beeld te geven van de ruimte. Ze was gelijk enthousiast! In verband met haar toekomstplannen voor de salon hebben we uiteindelijk een aantal elementen uit het interieurontwerp geschrapt. Bijvoorbeeld het behang achter de wastafels, de spiegels en kranen.

De bestaande wandkasten werden een tintje witter geverfd en de plinten werden goud. Het interieur 3D ontwerp kwam langzaam tot leven! Marly gaf me de vrije hand in de styling, en ik stelde een prachtige set accessoires samen die sfeer aan de ruimte geven. Wist je dat ik een eigen webshop voor woonaccessoires heb? Hierdoor kan ik voordeliger bij mijn leveranciers inkopen dan in een winkel, en heb ik keuze uit vele stijlen, materialen en kwaliteiten. Ook maakte ik speciaal voor deze salon een kunstbloemen en droogbloemenboeket, die op de balie staat te pronken.

Naast nieuwe kleuren en accessoires zochten we ook nieuw meubilair uit. Een combinatie van prachtige velvetstoffen, marmer en goud voeren de boventoon. Het geheel is vrouwelijk en oogt luxe, het is een plek waar het uiterlijk verzorgd mag worden.

Ben jij ook toe aan een frisse wind door je interieur, of kan jouw kantoor of salon wel een restyling gebruiken? Ik ben je graag van dienst om je te adviseren op het gebied van kleur, styling, verlichting en meubilair. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2020