Jaren '30 woning - Interieuradvies - Ontwerpstudio Nanaa
15747
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15747,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Jaren ’30 woning, Eindhoven

Categorie
Interieurontwerp
Over dit project

Een jong stel uit Eindhoven schakelde mijn hulp in voor interieuradvies. Zij hadden net een nieuwe woning gekocht, een jaren ’30 woning in een gewilde wijk in Eindhoven.

Het interieuradvies bestond allereerst uit de indeling van de benedenverdieping: de woonkamer en eetkamer. Ze vonden het belangrijk dat de authentieke stijl naar voren kwam en dat ook de historie van het pand zichtbaar was. Dit heb ik vertaald naar een behang van een oude foto van de woning bij het eetgedeelte. In de woning is variatie in de indeling beperkt. Maar door een plattegrond liet ik hen zien welke meubels er in de ruimte passen. Dit was voor hen belangrijk bij de aanschaf van het nieuwe meubilair, wat zij zelf wilden doen.

Naast de benedenverdieping bracht ik ook een interieuradvies uit voor de slaapkamer op de bovenverdieping. Het advies heb ik uitgewerkt in plattegronden met sfeerbeelden, meubilair en een 3D-ontwerp om het effect van het fotobehang te laten zien. Ook liet ik hen tastbare materialen zien, zodat ze een indruk kregen van het eindresultaat. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp? Lees hier meer.

 

GEREALISEERD IN

Mei 2015