Complete verbouwing jaren '30 woning - Ontwerpstudio Nanaa
18212
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18212,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Jaren ’30 woning, Helmond

Categorie
Interieurontwerp
Over dit project

Voor de complete verbouwing jaren ’30 woning in Helmond (Mierlo-Hout) maakte ik het interieurontwerp. Van het begin tot het eind ben ik betrokken geweest bij het ontwerp en de uitvoering daarvan. Ook de styling van de woning is van mijn hand. Een droom om als ontwerper je eigen woning compleet te ontwerpen en te realiseren!

Binnen het interieurontwerp van de complete verbouwing jaren ’30 woning maakte ik de technische uitvoering voor de keuken, de stalen pui, het lichtplan en elektra. De keuken is een combinatie geworden tussen modern en klassiek: in zwart eiken met een composiet blad in marmerlook. Authentieke elementen bleven in tact en blies ik nieuw leven in. De oude, houten deuren werden ontdaan van verf en het plafond en kozijnen kregen extra detail, passend in de jaren ’30 stijl.

Door het opdoen van deze ervaring van heel dichtbij adviseer ik je graag bij jouw eigen verbouwing. Heb je bijvoorbeeld zelf een jaren ’30 woning die je compleet wil gaan verbouwen? Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of hulp bij het interieurontwerp; ik ben je graag van dienst. Ik breng je graag in contact met partijen voor de realisatie, van stoffeerder tot interieurbouwer.  Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

 

Gerealiseerd in

2019