Marly's Beauty Studio - Drukwerk, branding - Ontwerpstudio Nanaa
3161
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3161,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Marly’s Beauty Studio

Categorie
Branding
Over dit project

Voor Marly’s Beauty Studio mocht ik de huisstijl ontwerpen. Daarnaast realiseer ik tot op heden voor haar het drukwerk.

De huisstijl kreeg een moderne en chique uitstraling, een wens van Marly. De cadeaubonnen kregen een extra chique touch door het gebruik van gouden enveloppen. De visitekaartjes zijn tegelijkertijd ook afspraakkaartjes, dus qua drukwerk was het belangrijk dat het goed beschrijfbaar is.

Omdat Marly ook cursussen geeft in permanente make-up, ontwierp ik voor haar ook de certificaten die cursisten na het afronden meekrijgen. Hier kan Marly zelf de naam van de cursist op het drukwerk schrijven. Na de cursus ontvangen alle cursisten ook een tas van Marly, die ik voor haar mocht ontwerpen en laten drukken.

Marly aan het woord: “Ik ben al jaren klant van Rianne, naar volle tevredenheid. Niet alleen is de service erg goed (snelle levering en ze checkt altijd of alles naar tevredenheid geleverd is), ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Wat daarnaast mooi meegenomen is, is dat ze heel goed kan ontwerpen en ik dit ook aan haar kan uitbesteden. Rianne levert het hele pakketje en ik raad haar zeker aan!” Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees hier meer.

 

Gerealiseerd in

2018