Ontwerp mijn webwinkel Sweet Petite Jolie - Ontwerpstudio Nanaa
18309
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18309,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Sweet Petite Jolie

Categorie
Branding, Websites
Over dit project

Voor het merk Sweet Petite Jolie maakte ik het ontwerp voor de nieuwe webshop. Op mijn advies stapte eigenaresse Doenja met haar online winkel over naar een nieuw platform en realiseerde ik voor haar een ontwerp mijn webwinkel.

Bij Sweet Petite Jolie stel je je eigen gezin in houten poppetjes samen. Na een post op Instagram werd dit zo’n groot succes, echter was hier de oude webshop niet op ingericht. Veel dingen gingen nog handmatig, en Doenja kwam handen en tijd te kort om creatief bezig te kunnen zijn met haar merk. Ik heb inmiddels al 6 jaar ervaring met het platform Mijnwebwinkel, door mijn eigen webshop Nanaa’s Online Conceptstore. Hierdoor ken ik het systeem van binnen en buiten, waardoor ik een passend advies kon uitbrengen.

Van het opmaken van de diverse pagina’s, tot het schrijven van SEO-vriendelijke webteksten en toevoegen van de producten van Sweet Petite Jolie: Doenja gaf me de vrije hand om een zo functioneel mogelijk ontwerp mijn webwinkel voor haar te ontwerpen. Daarnaast ben ik door mijn eigen webshop-ervaring op de hoogte van de regel- en wetgeving, wat ik voor haar kon toepassen in de juridische stukken en teksten. Bekijk ook eens de webshop van Sweet Petite Jolie om het ontwerp mijn webwinkel te bekijken!

Heb jij ook een webshop via Mijnwebwinkel, of ben je dit van plan? Ik ben je graag van dienst om hier een prachtige én functionele webshop van te maken. Benieuwd wat ik voor jouw ontwerp mijn webwinkel zou kunnen betekenen? Lees hier meer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

Gerealiseerd in

2020