Advertentie ontwerp Vloer Het Zelf - Ontwerpstudio Nanaa
18250
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18250,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Vloer Het Zelf

Categorie
Branding
Over dit project

Voor de grootste en goedkoopste vloerenspeciaalzaak van Nederland, Vloer Het Zelf, ben ik sinds 2020 de vaste grafisch ontwerper. Ik realiseer voor hen onder andere het advertentie ontwerp, het ontwerp van de posters, spandoeken en reclameborden in de winkels.

Vloer Het Zelf heeft 7 vestigingen in Nederland: Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Helmond. Vloer Het Zelf is dé vloerenspeciaalzaak voor de doe-het-zelver. Van PVC-vloeren tot traprenovatie en visgraatvloeren. Ze bieden de laagste prijsgarantie, hebben meer dan 200.000 m² aan vloeren op voorraad en bezorgen in heel Nederland. Tweewekelijks maak ik voor deze vestigingen het advertentie ontwerp die in weekbladen geplaatst worden door heel Nederland. Hierin zijn de nieuwste aanbiedingen terug te vinden. Het advertentie ontwerp stem ik af op het seizoen, een feestdag of een speciale aanbieding. Ik heb een moderne, nieuwe uitstraling voor hen ontworpen. Met behoud van herkenbaarheid van het logo en de kleuren van de vloerenspeciaalzaak. Op die manier blijft Vloer Het Zelf herkenbaar in al haar uitingen!

Ik houd zicht op de juiste toepassing van de huisstijl, en ontwerp naast de advertenties ook posters, borden voor in de winkels, etiketten voor op onderhoudsmaterialen en meer.

Ook op zoek naar een grafisch ontwerper voor jouw business? Lees hier meer.

 

Gerealiseerd in

2020