Project: Jaren '30 woning - Ontwerpstudio Nanaa
16276
post-template-default,single,single-post,postid-16276,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Project: Jaren ’30 woning

interieurontwerp design

25 jun Project: Jaren ’30 woning

Na mijn laatste post over onze verbouwing, afgelopen februari, zijn we inmiddels weer vier maanden verder; wat de verbouw-teller nu op acht maanden zet. De tijd vliegt! Op sommige momenten zouden we graag willen dat de verbouwing ook zou vliegen, maar helaas zijn er ook minder leuke en langdurige klussen die nét wat langer duren dan je gehoopt had. ;-) En heb je onze aflevering van Nederland Verbouwt al gezien? Zo nee, je kunt de aflevering hier terugkijken.

Helaas zijn er ook minder leuke en langdurige klussen die nét wat langer duren dan je gehoopt had. Maar na al het sloopwerk zijn we eindelijk begonnen aan de opbouw van de benedenverdieping.

We wonen boven!
In maart zijn we op de bovenverdieping gaan wonen, met alle gemakken én ongemakken. We hadden destijds al een heerlijke slaapkamer, een woonkamertje (zie foto bovenaan) en nog een kamertje waar we improviseren tussen een koffiehoek, opslag en werkkamer. Enige punt was de badkamer, die vergde helaas wat meer tijd en moeite dan verwacht. Beneden een bouwval, zoals je bij Nederland Verbouwt hebt kunnen zien, en we douchten destijds nog beneden (dus met je slippertjes door de stof en rommel in de ochtend; goedemorgen!).

Inmiddels hebben we een heuse wellness badkamer! De wanden afgewerkt met beton ciré, een waterdicht geschuurd stucwerk, een prachtig stukje vakwerk door Van Bree Stucadoors. Een ligbad, grote inloopdouche met regendouche uit het plafond, dubbele wastafel en toilet: ik was al heel snel het vroegere douchen beneden in de oude jaren ’70 badkamer helemaal vergeten.

Heerlijk, eindelijk een ligbad.
Hier ben ik zó blij mee! Beton ciré en accenten in bamboe.Onze slaapkamer, kleur op de wand is Early Dew van Flexa.
Onze geïmproviseerde woonkamer boven.Benedenverdieping is nu aan de beurt
Zoals je in onderstaand filmpje kunt zien, is het op de benedenverdieping nog een bouwval. Hierop zie je dat de smeervloer gestort is, de kozijnen inmiddels gearriveerd zijn en er een start is gemaakt aan de serre. Sinds het filmpje is het de afgelopen week hard gegaan. Na een aantal weken zelf veel slopen en verbouwen kwamen we nu op het punt dat we weer vaklui konden inhuren om specialistisch werk uit te voeren. Zoals het zetten van de kozijnen beneden, inmiddels is al meer dan de helft geplaatst en zit ook het nieuwe glas er al in. Na al het sloopwerk zijn we eindelijk begonnen aan de opbouw van de benedenverdieping.


<

Volg mijn blog ook via Bloglovin

Bekijk afbeeldingsbronnen
Zelfgemaakte foto’s en video, video gemonteerd door Stefan van der Putten.
Muziek: The Veronicas – In My Blood (Instrumental), door Midifiles.com
1Reactie
  • Lisette
    Geplaatst op 18:33h, 25 juni Beantwoorden

    Leuke blog en het is echt mooi geworden boven al zeg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.