Staycation: vier thuis vakantie - Ontwerpstudio Nanaa
staycation, thuisvakantie, vakantie thuis
2298
post-template-default,single,single-post,postid-2298,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Staycation: vier thuis vakantie

01 aug Staycation: vier thuis vakantie

In vakantietijd zoekt iedereen weer een exotische bestemming uit voor het vieren van een welverdiende vakantie. Maar wat als je geen geld hebt voor een vakantie? De massa aan de costa wilt ontlopen? Of als je juist geld wilt besparen of milieuvriendelijk wil omgaan met je vakantie? Dan blijf je thuis! En deze nieuwe trend van thuisblijven heeft een hippe, inspirerende naam gekregen: maak kennis met de staycation.

Je staycation is het ultieme moment om nieuwe recepten uit te proberen en de tijd te nemen om te koken of te barbecueën.

Met het warme weer is het fijn om buiten te vertoeven en binnen de boel de boel te laten. Zorg er eerst dan ook voor dat je alle klusjes in huis gedaan hebt, zodat je tijdens je staycation volledige rust hebt. Haal je kussens naar buiten, zet een mooi dienblad op tafel met kaarsen en zorg voor warme plaids, zodat je ’s avonds extra lang buiten kunt genieten.

Maak van je staycation iets speciaals en nodig je vrienden uit om samen met jou of je gezin in je tuin te vertoeven. Het diner hoeft niet stipt om vijf uur op tafel te staan, en je staycation is het ultieme moment om nieuwe recepten uit te proberen en de tijd te nemen om te koken of te barbecueën. Wat dacht je van groenten met hummusdip of een lekkere salade van aardbei, basilicum en geitenkaas? Geniet van jouw staycation!

 

 

 

 

Online shoptips voor jou

 

Ansichtkaartje, € 1,50.
Via Nanaa’s
Kussen FEST Amsterdam, € 22,-.
Via Nanaa’s
Waterfles, € 9,95.
Via Nanaa’s
Vakantie in een buisje, € 3,95.
Via Nanaa’s
Waxinelichthouder flamingo, € 7,50.
Via Nanaa’s
Fleece plaid, € 24,95 per stuk.
Via Nanaa’s

 

Trends & tips

Klik op een van de onderstaande tips om er meer over te lezen.

Staycation met kinderen

Zorg voor leuke spelletjes die je met je kinderen kunt doen in de tuin. Denk eens aan een wedstrijdje touwtje springen of bowlen (met plastic flessen en een bal). Ook dit alles kan low budget!

Haal binnen naar buiten

Neem de kussens en plaids uit je woonkamer eens mee naar buiten. In de zomer zit je een stuk minder binnen, dus daar ga je ze niet missen. Ook kaarsen bieden bij lange zomeravonden warmte en verlichting. Vergeet ook niet je tijdschriften mee naar buiten te nemen, en laat vooral smartphones en tablets binnen liggen.

Niet opruimen

Een (voor mij in ieder geval) moeilijke tip: niet opruimen. Laat je kussens bij mooi weer lekker buiten liggen en een glas meer of minder op tafel is ook niet erg. En met van binnen naar buiten lopen om lekkers te halen heb je ook een goed excuus om niet te stofzuigen.

 

Volg mijn blog ook via Bloglovin

Bekijk afbeeldingsbronnen
Kamperen in eigen tuin, via Oh Hello Friend
Terras met houten bank, via Design Sponge
Tafel met poefjes, via The Berry
Hapjes op tafel, via We Heart It
Tuinpicknick, via Design Sponge
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.