Studio - Ontwerpstudio Nanaa
17789
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17789,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

STUDIO: OVER MIJ

Een enthousiaste en ervaren ontwerpster met een passie voor vormgeving, kleur, wonen en styling.
Benieuwd wat ik voor jou als grafisch ontwerper of interieurontwerper kan betekenen?

GRAFISCH ONTWERP

Samen zetten we idee├źn om in een passend ontwerp voor jouw logo, huisstijl en bijbehorend drukwerk.

LEES MEER

INTERIEUR ONTWERP

Kleur- en interieuradvies, styling, advies bij je verbouwing of een interieurontwerp op maat.

LEES MEER

GEBOORTEKAARTJES

In blijde verwachting? Ik ontwerp voor jullie het geboortekaartje en regel ook het drukwerk en extra's.

LEES MEER

WEBSHOP VOOR WONEN

Bij Nanaa's Online Conceptstore vind je woonaccessoires, stationery en cadeaus voor je interieur.

NAAR WEBSHOP

OVER NANAA

Mijn naam is Rianne van der Putten (1990), geboren in Helmond en een echte Brabantse. Een enthousiaste en ervaren ontwerpster met een passie voor vormgeving, kleur, wonen en styling.

Na het afronden van de HAVO ging ik studeren aan het SintLucas in Boxtel. Na lang twijfelen tussen de richtingen interieur en mediavormgeving, koos ik voor het laatste. Na diverse stages bij grafische bureaus, startte ik na mijn afstuderen als grafisch ontwerper in 2011 een eigen bureau waarin ik aan de slag ging als zelfstandig en freelance ontwerper: Ontwerpstudio Nanaa. Toch bleef het interieurvak kriebelen.
In 2011 volgde ik, naast mijn werkzaamheden in de studio, de opleiding ‘Interior Design & Styling’ aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Deze opleiding rondde ik in 2015 succesvol af, waarna ik mij interieurontwerper mag noemen.
Up close and personal
Ik woon samen met Benjamin in een jaren ’30 huis in Helmond. Dit huis hebben we totaal gestript en gerenoveerd naar onze eigen wensen. Een droom om als ontwerper je eigen huis te ontwerpen! Ook heb ik hier een kantoor aan huis, waar ik met veel plezier aan verschillende projecten werk.
Mijn lievelingsdrankje is latte macchiato (en een glaasje Sauvignon Blanc op z’n tijd) en mijn lievelingseten is sushi. Ik speel sinds de middelbare school gitaar, en heb in een bandje gezeten als zangeres en gitariste. Mijn favoriete stad is Tel Aviv (vol hippe hotspots, aanrader!), ik spaar servies en ben gek op kringloopshoppen. Uit de hand gelopen hobby: mijn webshop… ;-)
Kennismaken met een kopje koffie? info@ontwerpstudionanaa.nl

ERVARING

Ontwerpstudio Nanaa bestaat sinds november 2011, en tot halverwege 2015 deed ik voornamelijk grafische projecten: het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, websites en het realiseren van drukwerk.

Na mijn afstuderen als interieurontwerper kwamen daar halverwege 2015 de interieurprojecten bij, en werkte ik als freelancer voor een interieurarchitect waar ik stage had gelopen tijdens mijn studie. Ook startte ik oktober 2015 met mijn eerste fulltime baan bij een interieurarchitectenbureau.
Eind 2015 kwam het ontwerpen van geboortekaartjes daarbij, toen een vriendin van mij in verwachting was van haar eerste kindje. Daarna is het balletje gaan rollen en kwamen er meer opdrachten voor geboortekaartjes.
Anno 2021 combineer ik al deze leuke werkzaamheden binnen de studio; waardoor ik als all round ontwerper zeker iets voor jou kan betekenen!
Interieurarchitectenbureau
Gedurende 4,5 jaar (2015-2020) heb ik naast mijn werk als zelfstandig ontwerper gewerkt bij interieurarchitectenbureau Burobas in Eindhoven, waar ik werkzaam was als grafisch- en interieurontwerper.
Hier mocht ik ervaring opdoen in grote interieurprojecten in de zorg (ouderenzorg – met speciale aandacht voor dementie, GGZ en VGZ), kantoorsector en educatieve sector, en werkte ik dagelijks samen met ontwerpers, bouwkundig architecten, interieurarchitecten en tekenaars. Vanaf maart 2020 werk ik als freelance ontwerper voor diverse interieurontwerp- en architectenbureaus.
Voor vragen of samenwerkingen: info@ontwerpstudionanaa.nl


Zullen we eens een kopje koffie drinken?