Tafelstyling voor de feestdagen - Ontwerpstudio Nanaa
styling, tafelstyling
1377
post-template-default,single,single-post,postid-1377,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Tafelstyling voor de feestdagen

03 dec Tafelstyling voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur heb je het perfecte excuus om je mooiste servies uit de kast te halen en zelf aan de slag te gaan met tafelstyling. Want zeg nou zelf, je zit toch veel lekkerder aan een mooi gedekte tafel? Maak zelf naamkaartjes, hang posters met quotes aan de muur, kies mooie servetten of kies voor bijzondere accessoires op tafel. Verras je tafelgasten tijdens de feestdagen!

 


 

Wanneer je zelf aan de slag wil met tekst op tafel, bijvoorbeeld in de vorm van plaatskaartjes, menukaartjes of iets anders? Dan weet ik drie fonts voor je die je zelf kunt downloaden, hieronder.

Download Download Download

 

 

Trends & tips

Klik op een van de onderstaande tips om er meer over te lezen.

Combineer met textiel

Combineer een tafelkleed met een ander materiaal onderbord of placemat of kies voor een andere kleurtafelloper. Kies voor je servetten weer dezelfde kleur als je tafelkleed, zo krijg je een rustig geheel.

Plaatskaartje als cadeau

Een zelfgemaakt, gepersonaliseerd naamkaartje is ook leuk voor je gasten om na het diner mee naar huis te nemen. Of kies voor een klein figuurtje (bijvoorbeeld een hertje zoals in het voorbeeld) die ze na het diner mee mogen nemen. Vooral voor kinderen erg leuk!

Bordpakketjes

Maak pakketjes van je onderbord, servet, naamkaartje en bestek. Presenteer je gerechten op andere bordjes die je op het onderbord kunt zetten. Zo heb je bij aanvang van het diner toch al een gedekte tafel!

 

Volg mijn blog ook via Bloglovin

Bekijk afbeeldingsbronnen
Tafelstyling met hertjes, via Flickr
Tafelkaartjes ster, via Polkadot Prints Studio
Pompoen als accessoire op tafel, via Stylizimo
Quote ‘Most wonderful time’, via Lauren Conrad
Bankje met kussens en slinger, via Feien & Fjong
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.