Tips: vier het voorjaar! - Ontwerpstudio Nanaa
16012
post-template-default,single,single-post,postid-16012,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Tips: vier het voorjaar!

26 feb Tips: vier het voorjaar!

Na een zachte winter waarin we al een beetje mochten proeven van het voorjaar, is de lente nu toch écht in zicht. Heb jij daar net zo veel zin in als ik? Ik heb een aantal leuke voorjaarstips voor je, mét  shoptips uit webshop Nanaa’s, zodat je direct het voorjaar in huis kan halen. Geniet je alvast mee?

Bewaar mooie en gekregen kaartjes op een prikbord, hang ze met tape aan de muur of lijst ze in. Een makkelijke én betaalbare manier om je interieur een opfrisser te geven voor het voorjaar!

Fijn voorjaarsplekje: de hangstoel
Wat is er nou fijner dan in een prettige hangstoel een boekje lezen met de voorjaarszon op je gezicht? Hangstoelen geven een speelse twist aan je interieur, en het verbindt je interieur in de hoogte met het plafond. Leg er een paar mooie kussens in, en je heerlijke ontspanningsplek voor het voorjaar is zo gemaakt. Ruil je donkere of grijze kussens in voor wat lichtere exemplaren voor een instant lentegevoel.

Kussen Kaketoe, € 22,-
Via Nanaa’s
Kussen FEST Amsterdam, € 19,80
Via Nanaa’s
Kussen vlinder, € 14,-
Via Nanaa’s

Breng kleur met bloemen
Kies voor bloemen! Snijbloemen of bollen brengen de lente in huis. Kies bijvoorbeeld voor de woonplant van de maand februari: de narcis. In geel is het een ware eyecatcher in je interieur, maar ook in wit of roomkleur zijn ze prachtig om te zien. Spoel het kluitje eens af en zet ze in een glazen weckpotje of vaas, zo zie je de prachtige structuur van de bol en wortels. Snijbloemen geven ook direct kleur aan je interieur. Zelfgeplukte voorjaarsbloemen staan prachtig in een glazen vaasje, vind je niet?

Serax glazen vaasje, va. € 6,95
Via Nanaa’s
Vaas dip-dye groen, € 34,95
Via Nanaa’s
Eco pot van geverfd papier, € 9,95
Via Nanaa’s

Stuur eens een kaartje!
Wist je dat mensen echt vrolijk kunnen worden van een handgeschreven kaartje? Laat weten dat je aan iemand denkt, of nodig iemand eens uit voor een lentewandeling of kopje koffie op een verwarmd terras. En mooie kaartjes kun je bewaren op een prikbord, met een tape-je aan de muur hangen of zelfs inlijsten! Hoe leuk is dat? Een makkelijke én betaalbare manier om je interieur een opfrisser te geven!

Kaart ‘Confetti’, € 1,25
Via Nanaa’s
Kaart ‘Clouds’, € 1,25
Via Nanaa’s
Letterpers kaart ‘Giraf’, € 3,50
Via Nanaa’s

 

Volg mijn blog ook via Bloglovin

Bekijk afbeeldingsbronnen
Kaartjes aan de wand, via vtwonen

De productfoto’s behoren tot webshop Nanaa’s, behorend bij Ontwerpstudio Nanaa.
De foto’s mogen niet zonder toestemming overgenomen worden voor publicatie.
Wil je een foto gebruiken? Neem dan contact op via info@ontwerpstudionanaa.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.