Woonbeurs 2015: najaarstinten - Ontwerpstudio Nanaa
woonbeurs, woonbeurs 2015, vtwonen & design beurs, vt wonen & design beurs, vtwonen
15901
post-template-default,single,single-post,postid-15901,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Woonbeurs 2015: najaarstinten

18 okt Woonbeurs 2015: najaarstinten

Net als voorgaande jaren is de Woonbeurs voor mij weer vaste prik. Ik laat me jaarlijks graag inspireren door toegankelijk design en de laatste trends op woongebied. Vooral de nieuwe wooncollectie van Karwei vond ik verrassend; de laatste trends kun je nu zelf gemakkelijk in huis halen voor een betaalbare prijs. Ook fijn als je net als ik veranderlijk bent in je interieur!

Najaarskleuren voerden de boventoon, van indigo tot emeraldgroen en koper tot dé kleur voor 2016: goud.

Ook inspirerend vond ik de stand en nieuwe behangcollectie van Graham & Brown, genaamd Superfresco Easy en verkrijgbaar bij Karwei. Vooral behang ‘Pluisje’, wit behang met een patroon van pluisjes van de paardenbloem, is mijn absolute favoriet. Daarnaast voerden echte najaarskleuren de boventoon, van indigo tot emeraldgroen en koper tot goud, dé kleur voor 2016. En wat dacht je van de stoel met pauw-print (overigens ook verkrijgbaar bij Karwei), wát een eyecatcher!

 

 

 

 

 

 

 

Volg mijn blog ook via Bloglovin

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.